Story House Egmont A/S
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.

18 numre af Anders And & Co.

+
Anders And mulepose
Læs mere  
Anders And & Co.
Anders And mulepose
Værdi: 49,95 kr
Findes der noget bedre end en tur til Andeby, hvor alle Walt Disneys velkendte figurer fjoller rundt på nye eventyr? Nu kan du tage dine Anders And blade (og mange andre ting) med på farten i den sjove Anders And mulepose. Brug muleposen til gymnastiktøjet, til indkøb eller til at transportere underholdningen til den lange køretur. Muleposen er lavet af bomuld og måler 40 x 45 x 8 cm. BEMÆRK! Når du tegner abonnement på Anders And & Co., medfølger der ikke legetøj eller tillæg med bladet. Som abonnent får du bladet til en lavere pris end i butikkerne. Hvis du ønsker at modtage legetøj, skal du i menuen herunder vælge det tilbud, der koster 349 kr.

Gratis adgang til dit magasin med FLIPP

Det bedste magasin, er det du har med dig.
Med i prisen får du gratis adgang til dit magasin via FLIPP

Du kan download Flipp til både din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt.18 numre af Anders And & Co.
755,10 kr
Gave
49,95 kr
Værdi i alt
805,05 kr
RABAT
-506,05 kr

I ALT
299,00 kr

Vælg ønsket startdato

Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i et løbende abonnement. Det gælder også hvis du giver abonnementet til en anden. Husk at du altid kan pause eller opsige det med 1 måneds varsel. Dette gælder også for introduktionstilbuddet.

Dine betalingsoplysninger