Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Basserne
Basserne
Basserne
Basserne

13 numre af Basserne

+
Orrefors kølerygsæk
Læs mere  
Basserne
Orrefors kølerygsæk
Værdi: 500,00 kr
Med dit abonnement på Basserne får du en fed kølerygsæk fra Orrefors Hunting i slidstærkt lærredsstof med detaljer i PU-læder. Kølerygsækken er både praktisk og behagelig at gå med - den har et stort isoleret hovedrum og tre små lommer, samt justerbare og polstrede skulderstropper. Farve: Grøn. Mål: 40x30x18 cm. Volumen: Ca. 23 L.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

13 numre af Basserne
649,35 kr
Gave
500,00 kr
Værdi i alt
1.149,35 kr
RABAT
-700,35 kr

Din pris kun
449,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
498,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger