Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Boligliv
Boligliv
Boligliv
Boligliv

3 numre af Boligliv

+
Morgenmadssæt fra Broste Copenhagen
Læs mere  
Boligliv
Morgenmadssæt fra Broste Copenhagen
Værdi: 1.190,00 kr
Morgenmadssæt fra Broste Copenhagen består af 4 krus med hank, 4 skåle Ø15 og 4 tallerkner Ø20. Sættet er lavet i stentøj i en smuk farve, designet med elegante mønstre og skabt med inspiration fra den nordiske natur - råheden og de skiftende farver. Hvert enkelt stykke er håndmalet og glaseret i to forskellige toner. Sættet tåler opvaskemaskine og kan let suppleres med andre dele af Nordic Sea serien.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af Boligliv
239,85 kr
Gave
1.190,00 kr
Værdi i alt
1.429,85 kr
RABAT
-1.050,85 kr

Din pris kun
379,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
428,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger