Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Boligliv
Boligliv
Boligliv
Boligliv

3 numre af Boligliv

+
Steamer fra Steamery
Læs mere  
Boligliv
Steamer fra Steamery
Værdi: 900,00 kr
Den lyserøde steamer fra Steamery er det moderne alternativ til strygejernet. Steameren fungerer til alle slags tekstiler. Dit tøj bliver glat, og dampen fjerner endda lugt og overfladisk skidt. Du får den i en fin gaveæske, og der følger en varmebeskyttende pose med. Steameren har en 90 ml vandtank, en 15 cm varmeplade og en opvarmningstid på 25 sekunder. Du kan klare strygningen af dit tøj både derhjemme og på farten.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af Boligliv
239,85 kr
Gave
900,00 kr
Værdi i alt
1.139,85 kr
RABAT
-740,85 kr

Din pris kun
399,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
448,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i et løbende abonnement. Det gælder også hvis du giver abonnementet til en anden. Herefter betaler du 69,95 kr. + 10 kr. i porto. I alt 79,95 kr. pr. levering. Husk at du altid kan pause eller opsige abonnementet med 1 måneds varsel. Dette gælder også for introduktionstilbuddet.

Dine betalingsoplysninger