Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Boligliv
Boligliv
Boligliv
Boligliv

4 numre af Boligliv

+
Karmameju solcreme og aftersun
Læs mere  
Boligliv
Karmameju solcreme og aftersun
Værdi: 528,00 kr
Den award-vindende aftersun fra Karmameju fugtmætter din hud inden solens stråler rammer dit ansigt og styrker hudens helingsproces efter sol. Brug den både til ansigt og krop. Solcremen fra Karmameju med SPF 30 er en antioxidantrig og fugtgivende solcreme til ansigtet med UVA- og UVB-beskyttelse, som er let at smøre ud. Værdi af aftersun 200 ml og solcreme 50 ml.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

4 numre af Boligliv
327,80 kr
Gave
528,00 kr
Værdi i alt
855,80 kr
RABAT
-616,80 kr

Din pris kun
239,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
288,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 4 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger