Behandler betaling.

Story House Egmont A/S

Se de mange fordele

Som abonnent på et af Egmonts mange spændende blade er du automatisk medlem af vores fordelsprogram. Dette indebærer, at du får en lang række eksklusive fordele! Blandt andet sørger vi altid for, at dit yndlingsblad leveres direkte til døren. Vi giver dig også adgang til lækre produkter med store rabatter. Vil du være sikker på ikke at gå glip af noget, så tilmeld dig vores fordelsnyhedsbrev her. Find alle dine fordele her på siden.

Digital version af dit blad

 

Abonnenter har altid gratis adgang til de digitale udgaver af deres blad via flipp.dk/solo.

Digital version af dit blad

Flipp til 39,-/mdr.

 (normalpris 99,-/mdr.)

Få adgang til alle Egmonts spændende blade, både nye og tidligere udgivelser, på Flipp.dk for kun 39,-/mdr. Normalpris for adgang til alle blade er 99,-/mdr., men som abonnent på et af Egmonts blade, får du særpris ved at oplyse dit kundenummer under oprettelsen. 

Flipp til 39,-/mdr.

Adgang til vores fordelsshop

 

Abonnenter har adgang til Egmonts fordelsshop, hvor man kan finde over 1.600 lækre varer i høj kvalitet og til alle aldre. Find bl.a. en lang række flotte designklassikere og spar altid mellem 20-60 %. 

Adgang til vores fordelsshop

Adgang til vores fordelsevents

 

Abonnenter har adgang til over 400 events fordelt over hele landet. Her er der events for alle aldre og interesser, og du kan spare op til 70 %.

Adgang til vores fordelsevents

Spar 40 % på dit 2. blad og få 200,- til vores fordelshop

 

Abonnenter sparer 40 %, hvis de ønsker at abonnere på et ekstra blad. Samtidig får de 200,- til vores fordelsshop, som er fyldt med lækre varer med noget for alle.

Spar 40 % på dit 2. blad og få 200,- til vores fordelshop

Bladet leveret til døren

 

Abonnenter får deres yndlingsblad leveret direkte til døren senest den dag, det udkommer i butikkerne. Så kan tiden bruges på at nyde bladet.

Bladet leveret til døren