Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
gastro
gastro
gastro
gastro

6 numre af gastro

+
Gin&Tonic glas 4 stk.
Læs mere  
gastro
Gin&Tonic glas 4 stk.
Værdi: 329,00 kr
Få 4 flotte og rummelige Gin&Tonic glas med plads til masser af is, garniture og tonicvand. Glassene er fremstillet af det italienske glasværk LUIGI BORMIOLI, som producerer glas af krystalglastypen (uden bly), der har samme klang, klarhed og styrke, som et almindeligt krystalglas. Alle LUIGI BORMIOLI glas tåler maskinopvask ved 55 °C. Rummer 80 cl.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

6 numre af gastro
599,70 kr
Gave
329,00 kr
Værdi i alt
928,70 kr
RABAT
-649,70 kr

Din pris kun
279,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
328,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger