Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
gastro
gastro
gastro
gastro

3 numre af gastro

+
Microplane Master Zester rivejern
Læs mere  
gastro
Microplane Master Zester rivejern
Værdi: 299,00 kr
Microplane Master serien byder på rivejern i luksusklassen med knivskarpe ætsede skær, ramme i kraftigt rustfrit stål og greb af amerikansk valnød. Zesteren med fint skær er særlig velegnet til bl.a. parmesan, hvidløg, citrusskal, ingefær, muskat og chilli. Tåler ikke opvaskemaskine.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af gastro
299,85 kr
Gave
299,00 kr
Værdi i alt
598,85 kr
RABAT
-349,85 kr

Din pris kun
249,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
298,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger