Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.

16 numre af Anders And & Co.

Læs mere  
Anders And & Co.
Inviter dit barn, barnebarn, niece eller nevø med til Andeby hver uge, ved at give et abonnement på Anders And i julegave. Anders And er ideel til højtlæsning for de mindste, til spændende læsning for skolebørn, og perfekt som godnatlæsning inden sengetid. Med et abonnementet på Anders And skaber du glæde uge efter uge, når bladet udkommer hver torsdag. Bladet leveres uden gimmick/legetøj. Hvis du ønsker gimmick/legetøj med bladet, skal det bestilles via telefon. Abonnementet stopper automatisk.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

16 numre af Anders And & Co.
751,20 kr
RABAT
-252,20 kr

I ALT
499,00 kr

Vælg ønsket startdato

Så let er det! Vælg beløb og udfyld kontaktoplysninger. Gennemfør betaling og modtag kvittering med en gavekortkode. Gavemodtager indløser selv gavekortkode.

Abonnementet udløber automatisk efter levering af sidste blad.

Dine betalingsoplysninger