Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
EUROMAN
EUROMAN
EUROMAN

9 numre af EUROMAN

Læs mere  
EUROMAN
Hvis du mangler julegaven til manden der har alt, så har du fundet den rette gave her. Den moderne danske mand stræber efter originalitet og kvalitet i sin hverdag. Hvad enten det er indenfor mode, mad eller journalistik. Det får du med Euroman. Her kan du læse de store dybdegående portrætter med stærke personligheder, og du kan altid finde ny inspiration. elt nye . Her er eksklusive indhold, der kun er produceret til Premium, og du får oplæste artikler, et specielt designet nyhedsbrev hver fredag og vores mange podcasts. Ved at give et abonnement på Euroman i julegave, skaber du glæde måned efter måned. Abonnementet udløber automatisk.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

9 numre af EUROMAN
1.007,55 kr
RABAT
-508,55 kr

I ALT
499,00 kr

Vælg ønsket startdato

Så let er det! Vælg beløb og udfyld kontaktoplysninger. Gennemfør betaling og modtag kvittering med en gavekortkode. Gavemodtager indløser selv gavekortkode.

Abonnementet udløber automatisk efter levering af sidste blad.

Dine betalingsoplysninger