Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Hjemmet Krydsord

16 numre af Hjemmet Krydsord

Læs mere  
Hjemmet Krydsord
Den perfekte julegave til ham/hende som elsker krydsord. Julegaven for alle der holder at sund underholdning, og kan lide at løse sjove og udfordrende krydsordsopgaver. Der er sikret mange timers underholdning. Bladet udkommer hver tredje uge. Abonnementet stopper automatisk.

Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

16 numre af Hjemmet Krydsord
687,20 kr
RABAT
-188,20 kr

I ALT
499,00 kr

Vælg ønsket startdato

Så let er det! Vælg beløb og udfyld kontaktoplysninger. Gennemfør betaling og modtag kvittering med en gavekortkode. Gavemodtager indløser selv gavekort-kode.

Abonnementet udløber automatisk efter levering af sidste blad.

Dine betalingsoplysninger