Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Hjemmets bedste MAD
Hjemmets bedste MAD
Hjemmets bedste MAD

19 numre af Hjemmets bedste MAD

Læs mere  
Hjemmets bedste MAD
Med et abonnement på Hjemmets Bedste Mad er du sikret en masse spændende opskrifter til hele familien måned efter måned. Bladet indeholder både lækre forretter, spændende hovedretter, og vidunderlige desserter og kager. Hjemmets Bedste Mad udkommer en gang om måneden, og abonnementet udløber automatisk.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

19 numre af Hjemmets bedste MAD
588,05 kr
RABAT
-89,05 kr

I ALT
499,00 kr

Vælg ønsket startdato

Så let er det! Vælg beløb og udfyld kontaktoplysninger. Gennemfør betaling og modtag kvittering med en gavekortkode. Gavemodtager indløser selv gavekortkode.

Abonnementet udløber automatisk efter levering af sidste blad.

Dine betalingsoplysninger