Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Jumbobog
Jumbobog
Jumbobog

9 numre af Jumbobog

Læs mere  
Jumbobog
Jumbobogen er den perfekte julegave til de læselystne skolebørn. Jumbobogen er kendt for at skabe høj læselyst hos de små, hvilket ikke er uden grund med de mange sjove og spændende historier, som bøgerne indeholder. Jumbobogen er en julegave, som vil skabe glæde måned efter måned, når bogen lander i postkassen. Abonnementet stopper automatisk.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

9 numre af Jumbobog
692,55 kr
RABAT
-193,55 kr

I ALT
499,00 kr

Vælg ønsket startdato

Så let er det! Vælg beløb og udfyld kontaktoplysninger. Gennemfør betaling og modtag kvittering med en gavekortkode. Gavemodtager indløser selv gavekort-kode.

Abonnementet udløber automatisk efter levering af sidste blad.

Dine betalingsoplysninger