Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
SPIDER-MAN

12 numre af SPIDER-MAN

Læs mere  
SPIDER-MAN
Hver anden måned vil du modtage Spider-man bladet. Spider-man bladet er på 36 farvestrålende og action fyldte sider med historier og opgaver + et stykke legetøj. MARVEL har underholdt børn og voksne i mere end 70 år, og hvis du ikke har købt bladene i butikkerne før, så kan du roligt glæde dig til timevis af underholdning. Er du MARVEL fan, så ved du heldigvis allerede nu, hvad der venter dig i postkassen. Abonnementet stopper ved udløb.

Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

12 numre af SPIDER-MAN
671,40 kr
RABAT
-172,40 kr

I ALT
499,00 kr

Vælg ønsket startdato

Så let er det! Vælg beløb og udfyld kontaktoplysninger. Gennemfør betaling og modtag kvittering med en gavekortkode. Gavemodtager indløser selv gavekortkode.

Abonnementet udløber automatisk efter levering af sidste blad.

Dine betalingsoplysninger