Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

6 numre af Hendes Verden

+
Stelton termokande
Læs mere  
Hendes Verden
Stelton termokande
Værdi: 499,00 kr
Få den flotte ikoniske Stelton termokande med den unikke, patenterede vippeprop, som er skabt af Erik Magnussen, og som fortsat holder kaffe og te varm i timevis verden over. Udover vippeproppen medfølger også et skruelåg, så kanden let kan transporteres med indhold. Kandens glasindsats kan skiftes, hvis uheldet er ude, og alle kandens dele findes som reservedele, så den er sikret et langt og bæredygtigt liv. EM77 termokanden er produceret i Danmark siden 1977. Vælg mellem farven sort eller grå.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

6 numre af Hendes Verden
287,70 kr
Gave
499,00 kr
Værdi i alt
786,70 kr
RABAT
-487,70 kr

Din pris kun
299,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
348,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 1 måned

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger