Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

26 numre af Hendes Verden

+
Stelton lysestager 2 stk.
Læs mere  
Hendes Verden
Stelton lysestager 2 stk.
Værdi: 719,00 kr
Stelton Papilio Uno lysestagens organiske udtryk leder tankerne hen på 50’ernes svungne former, men får et twist af skarphed med den blanke kobberfarvede overflade. Lad stagerne med det skulpturelle design skabe basis for en hyggelig stund og bestem selv størrelsen på stagens bloklys, der kan være i stearin, paraffin eller et LED-lys. Dia på lysestagerne: 12 cm. H: 3 cm. Værdi af 2 stk.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

26 numre af Hendes Verden
1.298,70 kr
Gave
719,00 kr
Værdi i alt
2.017,70 kr
RABAT
-1.601,70 kr

Din pris kun
416,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
465,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger