Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

3 numre af Hendes Verden

Læs mere  
Hendes Verden
Prøv det nye Hendes Verden med alt det bedste fra ugebladet plus 40 siders strik, hækling, syning og meget mere. Glæd dig til underholdende interviews, madopskrifter og krydsord og endnu flere kreative opskrifter på hyggeligt håndarbejde. Spar 72 % og prøv 3 numre af det nye Hendes Verden for KUN 39 kr.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af Hendes Verden
143,85 kr
RABAT
-104,85 kr

I ALT
39,00 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 1 måned

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger