Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

10 numre af Hendes Verden

+
Bogen Ingunn Birkeland strikker
Læs mere  
Hendes Verden
Bogen Ingunn Birkeland strikker
Værdi: 350,00 kr
Den norske designer Ingunn Birkeland er kendt for at skabe eksklusive kjoler til den røde løber, og hendes kreationer er blevet båret af både norske kulturpersonligheder og medlemmer af det norske kongehus. Nu har hun fortolket sine designs ind i en række strikkeopskrifter. I bogen finder du 29 opskrifter til både børn og voksne, og der er opskrifter på både jakker, kjoler, sweatre, huer og tørklæder. Udsøgte detaljer, tidsopslugende teknikker og et kunstnerisk udtryk er kendetegnende for Birkelands stil. Sværhedsgraden på opskrifterne varierer, og der findes noget for enhver strikker uanset smag, niveau og tålmodighed. Hardback bog 273 sider.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

10 numre af Hendes Verden
479,50 kr
Gave
350,00 kr
Værdi i alt
829,50 kr
RABAT
-600,50 kr

Din pris kun
229,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
278,50 kr

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger