Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

26 numre af Hendes Verden

+
Strikkebogen SALT & TIMBER
Læs mere  
Hendes Verden
Strikkebogen SALT & TIMBER
Værdi: 259,95 kr
Dyk ned i den fortryllende natur i det nordvestlige USA, og lad dig inspirere til at strikke smukt og tidløst tøj og tilbehør. Salt & Timber’ er en stemningsfyldt strikkebog med nemme og intuitive opskrifter fyldt med gennemtænkte detaljer. I bogen får du også ideer til, hvordan du kan få mest ud af dit garnlager, samt hvordan du kan ændre på dit strik, så det passer til din egen stil. Du får 15 opskrifter med designs til både sweatre, huer, sjaler og vanter. Hardback bog, 160 sider.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

26 numre af Hendes Verden
1.376,70 kr
Gave
259,95 kr
Værdi i alt
1.636,65 kr
RABAT
-1.142,65 kr

Din pris kun
494,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
543,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger