Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet

26 numre af Hjemmet

+
Håndmixer fra Severin
Læs mere  
Hjemmet
Håndmixer fra Severin
Værdi: 369,00 kr
Severin håndmixeren er et praktisk og uundværligt redskab i køkkenet, når der skal piskes fløde, æltes dej eller blandes ingredienser til kage, pandekager og lignende. Håndmixeren har 5 forskellige hastigheder og en 400 watt motor. Ligeledes har den turbo-funktion, som giver ekstra hastighed, når der er brug for det. Med sit soft-grip håndtag er komforten og bekvemmeligheden høj, mens designet er klassisk og moderne med detaljer i rustfrit stål. Der medfølger to piskeris og to dejkroge. Fleksibel spiral-ledning.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

26 numre af Hjemmet
1.246,70 kr
Gave
369,00 kr
Værdi i alt
1.615,70 kr
RABAT
-1.121,70 kr

Din pris kun
494,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
543,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i et løbende abonnement. Det gælder også hvis du giver abonnementet til en anden. Herefter betaler du 41,95 kr. + 8 kr. i porto. I alt 49,95 kr. pr. levering. Husk at du altid kan pause eller opsige abonnementet med 1 måneds varsel. Dette gælder også for introduktionstilbuddet.

Dine betalingsoplysninger