Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet

26 numre af Hjemmet

+
Vase fra Bjørn Wiinblad
Læs mere  
Hjemmet
Vase fra Bjørn Wiinblad
Værdi: 449,00 kr
Skøn EVA-vase fra Bjørn Wiinblad i skønne blå nuancer. Perfekt til skønne buketter eller til en enkelt stor blomst. Vasen, i blankglaseret porcelæn, er inspireret af Wiinblads originale EVA-vaser, der havde brede hoveder og en kegleformet krop. Det delikate ansigt er fra Wiinblads oprindelig streg og kjolemønsteret er hentet fra Wiinblads illustrationer. Dia: 12,5 cm. H: 18,5 cm.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

26 numre af Hjemmet
1.376,70 kr
Gave
449,00 kr
Værdi i alt
1.825,70 kr
RABAT
-1.331,70 kr

Din pris kun
494,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
543,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger