Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet

20 numre af Hjemmet

+
hâws Airfryer
Læs mere  
Hjemmet
hâws Airfryer
Værdi: 1.099,00 kr
Airfryeren har en kapacitet på 4,5 L. Temperaturen indstilles fra 80-200 grader. Produktet giver lyd fra sig når et program er slut og har desuden autosluk samt overophedningssikring. Det er muligt at styre tid og temperatur manuelt eller forudindstille med 8 forskellige programmer. Cool touch håndtaget gør det nemt og sikkert at håndtere skuffen, når du har tilberedt maden. Skuffen og risten tåler opvaskemaskine, så Airfryeren er nem at rengøre. Airfryeren har ILAG non stick-belægning der er PFAS-fri.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

20 numre af Hjemmet
1.059,00 kr
Gave
1.099,00 kr
Værdi i alt
2.158,00 kr
RABAT
-1.459,00 kr

Din pris kun
699,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
748,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger