Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.

10 numre af Anders And & Co.

+
Biobilletter
Læs mere  
Anders And & Co.
Biobilletter
Værdi: 220,00 kr
Gave til dig! Du får 2 biografbilletter, som kan bruges til ordinære forestillinger i Nordisk Films biografer i hele landet. Billetterne sendes pr. post til betaler af abonnementet ca. 14 dage efter betalingen er modtaget. Billetterne gælder til og med d. 18. oktober 2024. BEMÆRK! Når du tegner abonnement på Anders And & Co., medfølger der ikke legetøj eller tillæg med bladet. Hvis du ønsker at modtage legetøj og tillæg, skal du i menuen herunder vælge det tilbud, der koster 389,00 kr.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

10 numre af Anders And & Co.
469,50 kr
Gave
220,00 kr
Værdi i alt
689,50 kr
RABAT
-350,50 kr

Din pris kun
339,00 kr
Porto og eksp.
29,50 kr

I ALT
368,50 kr

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger