Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Boligliv
Boligliv
Boligliv
Boligliv

3 numre af Boligliv

+
2 rosa skåle fra Lyngby Porcelæn
Læs mere  
Boligliv
2 rosa skåle fra Lyngby Porcelæn
Værdi: 399,00 kr
Få to fine rosa skåle fra det populære Rhombe-stel sammen med et abonnement på Boligliv. Rhombe-skålene er oplagt til en smuk borddækning, hvor du sagtens kan kombinere med andre farvede og hvide elementer på kryds og tværs. Den flotte rosa farve er nøje udvalgt i samarbejde med designduoen Stilleben. Ø: 11 cm. Højde: 6,5 cm. Volume: 0,32 L.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af Boligliv
245,85 kr
Gave
399,00 kr
Værdi i alt
644,85 kr
RABAT
-365,85 kr

Din pris kun
279,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
328,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger