Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Gastro
Gastro
Gastro
Gastro

4 numre af Gastro

+
HOLM serveringsfad
Læs mere  
Gastro
HOLM serveringsfad
Værdi: 399,00 kr
Giv middagen et rustikt udtryk og servér den på det flotte HOLM serveringsfad af oliebehandlet akacietræ med smukke åretegninger. Fadet er stort og rummeligt, og med sin høje kant er det velegnet til servering af brød, salater og chips, men også som et flot og imponerende frugtfad. Dimensioner: 38 x 22,5 x 7,6 cm. Materiale: Oliebehandlet akacietræ. Vaskes med varmt vand og mild sæbe - tåler ikke iblødsætning.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

4 numre af Gastro
399,80 kr
Gave
399,00 kr
Værdi i alt
798,80 kr
RABAT
-529,80 kr

Din pris kun
269,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
318,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 4 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger