Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
gastro
gastro
gastro
gastro

4 numre af gastro

+
Pillivuyt Gourmet grydesæt
Læs mere  
gastro
Pillivuyt Gourmet grydesæt
Værdi: 1.499,00 kr
Grydesættet er for dig, der har brug for det perfekte kogegrej i forskellige størrelser. Alle gryder er i rustfrit stål i 3 lag med en tyk bund, som skaber en ensartet og effektiv varmefordeling. Gryderne har indvendige målestreger, tåler opvaskemaskine og et praktisk glaslåg med damphul medfølger alle de 3 gryder.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.




Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.





4 numre af gastro
399,80 kr
Gave
1.499,00 kr
Værdi i alt
1.898,80 kr
RABAT
-1.399,80 kr

Din pris kun
499,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
548,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 4 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger