Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
gastro
gastro
gastro
gastro

4 numre af gastro

+
Cilio barsæt
Læs mere  
gastro
Cilio barsæt
Værdi: 399,00 kr
Med dette eksklusive barsæt fra Cilio i fem dele, kan du fremtrylle de bedste cocktails. Barsættet består af cocktail shaker i poleret stål, som kan indeholde 500 ml, cocktailske, istang, si, samt målebæger (20/30 ml). Sættet leveres i en flot gaveæske. Alle dele tåler opvaskemaskine.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

4 numre af gastro
399,80 kr
Gave
399,00 kr
Værdi i alt
798,80 kr
RABAT
-549,80 kr

Din pris kun
249,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
298,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 4 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger