Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

8 numre af Hendes Verden

+
Bogen HÆKL
Læs mere  
Hendes Verden
Bogen HÆKL
Værdi: 250,00 kr
Sys Fredens står bag Hækl – helt enkelt – en hæklebog med ti opskrifter på beklædning til kvinder i alle aldre. Tøjets enkle snit og nordiske udtryk er det gennemgående tema i bogen. Tilmed er det enkelt at hækle. Blandt opskrifterne er hæklede bluser, sweatre, jakker, sommertop, vest og kjole. De anvendte garnkvaliteter er et bredt sortiment fremstillet af naturlige materialer som uld, bomuld, mohair og alpaka. Nogle modeller hækles med en tynd hæklenål, andre med en tykkere. Hardback bog, 110 sider.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

8 numre af Hendes Verden
423,60 kr
Gave
250,00 kr
Værdi i alt
673,60 kr
RABAT
-494,60 kr

Din pris kun
179,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
228,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 2 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger