Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

26 numre af Hendes Verden

+
Strikkebogen Fabel Knitwear
Læs mere  
Hendes Verden
Strikkebogen Fabel Knitwear
Værdi: 349,95 kr
I strikkebogen Fabel Knitwear får du originale og tidløse strikkeopskrifter på bluser, veste, sweatre og jakker med inspiration fra vintage og klassiske stilarter. Du får alle teknikker grundigt beskrevet, og som noget særligt er der anvisninger på, hvordan du tilpasser opskrifterne til netop dine personlige mål eller idéer. Forfatteren Helene Arnesen er uddannet kostumedesigner, og har en forkærlighed for historiske detaljer i sine meget personlige opskrifter, og i hendes bog får du 34 opskrifter. 248 sider.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

26 numre af Hendes Verden
1.376,70 kr
Gave
349,95 kr
Værdi i alt
1.726,65 kr
RABAT
-1.258,65 kr

Din pris kun
468,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
517,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger