Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet

13 numre af Hjemmet

+
2-i-1 støvsuger
Læs mere  
Hjemmet
2-i-1 støvsuger
Værdi: 699,00 kr
Med 2-i-1 støvsugeren fra Sogo kan du hurtigt og nemt få styr på alt støv og snavs i alle højder. Støvsugeren har nemlig en høj effekt og en håndholdt enhed til at klikke af efter behov - så du har alt lige ved hånden. Støvsugeren er poseløs og samler støvet i en aftagelig 0,8 liter beholder med et HEPA-filter, der renser luften for selv de fineste og vanskeligste partikler. Støvbeholderen skal tømmes jævnligt, og HEPA-filter rengøres. Ledningslængde 4,5 m. Tilbehør: Kombineret, gulvbørste til hårde og delikate gulve, sprækdyse og lille børste.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

13 numre af Hjemmet
649,35 kr
Gave
699,00 kr
Værdi i alt
1.348,35 kr
RABAT
-849,35 kr

Din pris kun
499,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
548,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger