Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet
Hjemmet

26 numre af Hjemmet

+
Stavblender fra Nordic Sense
Læs mere  
Hjemmet
Stavblender fra Nordic Sense
Værdi: 449,00 kr
Stavblenderen fra Nordic Sense er den perfekte hjælper i det travle køkken, da den er udstyret med en kraftig motor på 800W samt turbofunktion og trinløs hastighedsjustering. Med til blenderen får du et piskeris, som kan bruges til bl.a. at piske flødeskum, og der medfølger også et 7 ml målebæger samt en minihakker med hul til påfyldning. Du kan altså både mose, mikse, hakke og blende med din nye stavblender. 1,5 meter ledning. Materiale: Stål og plast. Farve: Sølv og sort.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

26 numre af Hjemmet
1.376,70 kr
Gave
449,00 kr
Værdi i alt
1.825,70 kr
RABAT
-1.279,70 kr

Din pris kun
546,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
595,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger